rejoin facebook marketing keakΤο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  του Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με  θέμα "Facebook & Marketing" (Fb & marketing), την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:30–20:30. (Ώρα προσέλευσης: 18:15).

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει περιλαμβάνει σύγχρονη παρουσίαση για τα εργαλεία στις σελίδες Ιδιωτών και Επιχειρήσεων.

Aπευθύνεται σε όλους που έχουν ανάγκη βελτίωσης της Διαχείρισης του χρόνου και της αποτελεσματικότητας, μέσa από την σελίδα του Facebook στην καθημερινότητα.
Bασίζεται σε στοιχεία και αναλύει πως με 1 Ώρα την ημέρα μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Θεματολογία Εισήγησης:

  • Internet Marketing
  • Τι είναι το facebook
  • Στρατηγική απόδοσης του προφίλ σας
  • Δημιουργία πλάνου Facebook
  • Τακτικές αποδοτικότητας
  • Το μέλλον του Facebook

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος
Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος  Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή:  εδώ 

rejoin keak logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr