rejoin dwrean eksetaseis programma egkardia pentelhΟ Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής ιατρικής για τους δημότες, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα υλοποιήσουν  Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Το πρόγραμμα  συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α΄ Πανεπιστημιακή  Καρδιολογική Κλινική. 

Ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος  περιλαμβάνει Δωρεάν Εξετάσεις (γενική αίματος-βιοχημικός έλεγχος–καρδιογράφημα) καθώς και εξέταση ψυχολογικών παραμέτρων για όλους τους συμπολίτες μας, άνω των 35 ετών.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων στο χώρο του ιατρείου του Δήμου στο Α΄ΚΑΠΗ Μελισσίων (28ης Οκτωβρίου & Αγ.Σαράντα 2)  από 31 Αυγούστου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου μπορείτε να το δείτε εδώ.

Πηγή Ενημέρωσης: Δήμος Πεντέλης

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr