rejoin anoixthskhnh gelarakis

Την Αυλαία στην Ανοιχτή Σκηνή της Μονής Λαζαριστών, θα ανοίξει την Δευτέρα 24 Αυγούστου, στις 21:00μμ, ο Γιώργος Γελαράκης, όπου θα μας παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά: ''Η πόλη μια άδεια αγκαλιά''.
Μια εμφάνιση που θα κινηθεί σε πολλά διαφορετικά μουσικά μονοπάτια με swing, funk, rock'n'roll διασκευές, με ακυκλοφόρητα καινούρια τραγούδια, καθώς και τραγούδια από το album "Ονειροποιός", με καλοκαιρινή πάντα διάθεση.
Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μουσικές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ ανοίγοντας συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών. Τον Απρίλιο του 2010, βραβεύεται με το 3ο βραβείο στο 2ο διαγωνισμό τραγουδιού του musicheaven.gr και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο ''Ονειροποιός'' από την FM RECORDS. Μέσα στο 2015 αναμένεται η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ''Η πόλη μια άδεια αγκαλιά''.

Εμφανίζονται μαζί του:rejoin anoixth skhnh mparoutas
Ζωή Στεφανίδου - φωνή
Κωνσταντίνος Γκιβίσης - πλήκτρα
Ιάκωβος Μαζαράκης - ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Ταλταμπάνης- μπάσο
Bruno Semanjakou - τύμπανα

Την Τρίτη 25 Αυγούστου, έπειτα από την ξεχωριστή παρουσίαση του πρώτου προσωπικού του album στον Κινηματογράφο Ολύμπιον, ο Άκης Μπαρούτας θα ανέβει στην "Ανοιχτή Σκηνή" του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, για να παρουσιάσει στο κοινό ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για τη συγκεκριμένη βραδιά. Με τραγούδια δικά του από τις "Πλατείες του κόσμου" αλλά και νέα ακυκλοφόρητα που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά και ένα σύνολο από διασκευές που μπλέκουν τον Μάρκο Βαμβακάρη με τον Nick Cave και τον Γιώργο Μπάτη με την P.J. Harvey, o νεαρός τραγουδοποιός αποχαιρετά το καλοκαίρι δημιουργώντας μια άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο)
Νίκος Δημακίδης (ηλεκτρική κιθάρα)
Ανθή Κύρκου (πλήκτρα, τραγούδι)
Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα)

O Άκης Μπαρούτας γεννήθηκε το 1993 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε την κιθάρα σε ηλικία 15 ετών, ενώ συνέχισε τις σπουδές του πάνω στη μουσική στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, φοιτά στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ''Στις πλατείες τους Κόσμου'', κυκλοφόρησε από την Polytropon Records, το Δεκέμβρη του 2014, και εμπεριέχει τραγούδια των οποίων έγραψε τη μουσική και τους στίχους, σε μια χρονική περίοδο 5 ετών, από το 2009 έως το 2014.

rejoin anoixth skhnh melodistesΤην Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 21:30μμ. οι Μελωδιστές συμμετέχουν και φέτος στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών με μία συναυλία–αφιέρωμα στο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο.
Θα ακουστεί μια επιλογή από τα διαχρονικά πλέον τραγούδια του από το Σταυρό του Νότου μέχρι τον Άμλετ της σελήνης.
Τραγούδια σε ποίηση και στίχους των Νίκου Καββαδία, Μάνου Ελευθερίου, Άλκη Αλκαίου μέχρι των νεώτερων Λίνα Νικολακόπουλου, Οδυσσέα Ιωάννου και Λάκη Λαζόπουλο.
Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι Γιάννης Κούτρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χάρις Αλέξιου, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη κ.α. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι αξέχαστοι Δημήτρης Μητροπάνος κα Διονύσης Θεοδόσης.
Τη μουσική ομάδα διδάσκει και διευθύνει ο Πέτρος Μαυρόπουλος.

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή Ενημέρωσης: Μονή Λαζαριστών

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr