Συναυλία από το Μπάμπη Στόκα την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, στη πλατεία Μιαούλη στη Σύρο. Ελεύθερη Είσοδος.

rejoin synavlia mpampis stokas syros fotoΟ Μπάμπης Στόκας, στα πλαίσια του Σύρος Πολιτισμός 2015, θα εμφανιστεί τη Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στη Πλατεία Μιαούλη, στη Σύρο.

Μια μεγάλη καλοκαιρινή βόλτα σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας σχεδιάζει ο Μπάμπης Στόκας. Με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του, ο Μπάμπης Στόκας και αυτό το καλοκαίρι θα μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα, μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.

Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια των ‘ΠΥΞ ΛΑΞ, σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Μαζί του μια εξαιρετική ομάδα μουσικών και τεχνικών που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Πλήκτρα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Μπάσο: ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Τύμπανα: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Κιθάρες: ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ

Ήχος: ΣΑΚΗΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ

Πηγή: https://www.facebook.com/events/497448217075024/

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr