rejoin dimos paulou mela logo
Νύχτες γεμάτες σινεμά υπόσχεται ο Θερινός Κινηματογράφος“Τζένη Καρέζη” στο Δήμο Παύλου Μελά, ο οποίος κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 στο πλαίσιο των γενικότερων καλοκαιρινών πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου.
 
rejoin therino sinema fotoΜάλιστα, λόγω της δύσκολης κοινωνικοοικονομικής κατάστασης αποφασίστηκε ο κινηματογράφος να λειτουργήσει φέτος δωρεάν για όλους τους πολίτες, δίνοντας την ευκαιρία σ' αυτούς που δε θα χουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος της πόλης, να διασκεδάσουν, να αλλάξουν παραστάσεις, να κάνουν τη δική τους εκδρομή στην τέχνη του κινηματογράφου και να μαγευτούν στο γεμάτο χρώμα, συναίσθημα και φαντασία κόσμο του. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του κινηματογράφου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του  Δήμου.
 
“Φέτος το σινεμά, ανοίγει μετά από ένα μικρό διάλειμμα και στόχος του είναι να επαναφέρει μια πολιτιστική δροσιά στις καλοκαιρινές μας νύχτες. Σ ένα δροσερό περιβάλλον, που ευελπιστούμε να γίνει το καταφύγιο της ψυχής μας στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, σας περιμένουμε να χαρούμε μαζί τις προβολές του, σ ένα κατάφυτο πάρκο γεμάτο αγιόκλημα και γιασεμιά” ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης. “Με βασικό μας μέλημα την ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, επιλέξαμε ταινίες που θα ψυχαγωγήσουν και θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και παράλληλα θα φέρουν πιο κοντά τον κόσμο στην κουλτούρα του θερινού κινηματογράφου. Επιπλέον, αναλογιζόμενοι το κλίμα των ημερών επιλέξαμε συνειδητά οι προβολές να είναι με ελεύθερη είσοδο, θέτοντας κατ' αυτόν τον τρόπο, τον πολιτισμό στην υπηρεσία του πολίτη. Αντί αυτού ο καθένας μας ας πληρώσει το δικό του «εισιτήριο αγάπης», φέρνοντας τρόφιμα και είδη που μπορούν να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου” επισήμανε κλείνοντας ο κ. Δεμουρτζίδης.
 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr