rejoin programma episitismou athinaΞεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 5 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στον Δήμο Αθηναίων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ωφελούμενοι, όπως περιγράφεται στις δράσεις του Προγράμματος, είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σε 11 προκαθορισμένα σημεία του δήμου Αθηναίων από πιστοποιημένους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Αθηναίων, του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), καθώς και από πιστοποιημένους χρήστες των 20 εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης του δήμου Αθηναίων «ΑΘΗΝΑ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίζουν το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, την Ταυτότητα, καθώς και το Ε1 και το Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014), όπως και τον κωδικό για το TAXIS. Σημειώνεται ότι για την εγγραφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2015.

Οι ωφελούμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (ΤΕΒΑ):  https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx

rejoin programma episitismou footer

Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί όλους και όλες, οι οποίοι γνωρίζουν άτομα που θα μπορούσαν να είναι ωφελούμενοι να τους ενημερώσουν και να τους προτρέψουν να εγγραφούν στο πρόγραμμα. 

Επισυνάπτεται πίνακαςμε τα σημεία όπου γίνονται οι εγγραφές.

Πηγή Ενημέρωσης: Δήμος Αθηναίων

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr