Πάρε Μέρος – Δήλωσε Συμμετοχή!

rejoin neon xora fotoΈνα Ν.Τ.Ε. - Φεστιβάλ αφιερωμένο στην νεανική έκφραση και κουλτούρα, στα δικαιώματα και την κοινωνική συμμετοχή, τη φωνή, την ταυτότητα και τη θέση των νέων στις σημερινές κοινωνίες ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στην Αθήνα, στην περιοχή της Κυψέλης.

Δημιουργικά και Πολιτιστικά εργαστήρια με ομάδες εθελοντών απ’ όλον τον κόσμο θα λάβουν χώρα από τις 16 έως τις 26 Ιουλίου για να καταλήξουν στις 23, 24, 25 & 26 Ιουλίου, σε ένα Φεστιβάλ Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, με εκθέματα/ δημιουργήματα νέων και καλλιτεχνικά δρώμενα όπως μουσική, χορό, θέατρο ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία κ.α.

Η ανοιχτή πρόσκληση σε άτομα ή ομάδες νέων που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τον χορό, τη μουσική, το θέατρο, την ζωγραφική, την φωτογραφία, το γκράφιτι και κάθε μορφή δημιουργικής τέχνης για να πάρουν μέρος και να δηλώσουν συμμετοχή, Ξεκινά Τώρα !!!

Στόχος του Φεστιβάλ «ΝΕΩΝ ΧΩΡΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» είναι:

η συνεργασία και επικοινωνία νέων από όλο τον κόσμο

η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των νέων ανθρώπων

η παρουσίαση μέσω της τέχνης αιτημάτων, αναγκών και θέσεων της νέας γενιάς

η δικτύωση με την τοπική κοινωνία

η ενεργή συμμετοχή των νέων σε εθελοντική δράση και αλληλεγγύη

η φιλοξενία και παρουσίαση δημιουργικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών έργων

η συνάντηση διαφορετικών ανθρώπων, ομάδων και μορφών τέχνης στο δημόσιο χώρο

rejoin prosklisi neon xora fotoΜε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σου στο Ν.Τ.Ε.- Φεστιβάλ, είτε ως μέλος μιας καλλιτεχνικής ομάδας είτε ως συμμετέχων/ ουσα σε κάποιο καλλιτεχνικό εργαστήρι θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις δικές σου ιδέες, να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου, να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς για τρόπους και δράσεις για τις κοινωνίες και τοπικές κοινότητες που θέλουμε: αυτές που θέλουν οι νέοι άνθρωποι να είναι καλοδεχούμενοι, σημαντικοί, πρωταγωνιστές!!!

Μαζί με τη συμμετοχή σου, περιμένουμε τις προτάσεις σου, την δική σου νότα και πινελιά για να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το μαγικό ταξίδι.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή για να ξεκινήσουμε μαζί τον σχεδιασμό του προγράμματος συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ. Στείλε επίσης στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μια μικρή παρουσίαση της δουλειάς σου (περιγραφή ή demos ή videos ή portofolio κτλ).

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Υποστήριξης Νέων και τις δράσεις του θα βρεις ΕΔΩ: facebook/ΝΕΩΝ ΧΩΡΑ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr