rejoin kalokairi 2015 markopouloΔελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, σας παρουσιάζουμε και φέτος, το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχοντας ως στόχο τη δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών, σε όσο το δυνατόν περισσότερες, υψηλού επιπέδου, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ξεφυλλίζοντας το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, θα διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει μία ευρεία γκάμα απαιτήσεων: Θεατρικές παραστάσεις (όπερα, σύγχρονο θέατρο, μονόλογος, παιδικό θέατρο), χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, είναι βέβαιο πως θα μας χαρίσουν όμορφες και δροσερές καλοκαιρινές βραδιές!

Πιστοί στην Κοινωνική Πολιτική που έχουν υιοθετήσει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κ.Δ.Ε.Μ., παλεύοντας ενάντια στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, εξασφαλίσαμε για ακόμη μία χρονιά, να υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το 80% των εκδηλώσεων, προσφέροντας έτσι μία μεγάλη «πολιτιστική ανάσα» σε όλους μας!

Σας καλούμε να χαρείτε, να απολαύσετε και να συμμετάσχετε, στο με πολλή αγάπη και μεράκι σχεδιασμένο, Πρόγραμμα  Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας.

Καλό Καλοκαίρι!

Πηγή Ενημέρωσης: www.markopoulo.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr