rejoin stavrodromia texnhs logoΤην Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 19:00 και το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 11:00, στις υπαίθριες εκδηλώσεις του έργου "Σταυροδρόμια Τέχνης" θα βρίσκονται στην οδό Ερμού στην Αθήνα.

Επίσης στην κεντρική εκδήλωση του έργου "Σταυροδρόμια Τέχνης" στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 στον Ταύρο την Κυριακή 28 Ιουνίου  στις 19:30.

Μεικτές ομάδες, Έλληνες και μετανάστες νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής, αποτέλεσμα της δουλειάς τους σε μια γιορτή της πολυπολιτισμικότητας.rejoin enwse th fwnh sou mazi mas maketa
Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της δράσης "Σταυροδρόμια Τέχνης". Μιας δράσης που έχει στόχο να αναπτυχθούν κοινές δράσεις, μεταξύ πολιτών τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και Ελλήνων καλλιτεχνών, στον τομέα του θεάτρου, της μουσικής και των πολυμέσων, ενισχύοντας τη δημιουργία νέων σχημάτων αλλά και αναδεικνύοντας την πολυπολιτισμικότητα της τέχνης.

Μια έμπρακτη απόδειξη ότι η συνεργασία των λαών και η προαγωγή της πολυπολιτισμικότητας αποφέρει υπέροχα αποτελέσματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή Ενημέρωσης:
rejoin stavrodromia texnhs logo1

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr