rejoin dwrean e3etaseis dimos ag paraskevisΔελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υλοποιεί πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για πολίτες άνω των 35 ετών, από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα 23 Ιουνίου 2015  στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Σωτήρος 2, Κοντόπευκο) και συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα κληθούν συμπληρώσουν, με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα καταγράφονται το ιατρικό ιστορικό τους, η προδιάθεση σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος, η κατάθλιψη, οι διατροφικές τους συνήθειες καθώς και η συμβολή της ψυχολογίας στην πρόληψη και θεραπεία των καρδειαγγειακών νοσημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας στο τηλ. 210-6000998.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή Πληροφόρησης: Δήμος Αγίας Παρασκευής
rejoin dimos agias paraskevhs logo



 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr