rejoin piknik monh lazaristwnΈνα πολύχρωμο και νεανικό μωσαϊκό τέχνης θα στηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 18:30–22:30, στο χώρο της Μονής Λαζαριστών! Το καθιερωμένο πια Πικ–Νικ Τέχνης έφτασε στην έβδομη διοργάνωσή του και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς!

Με αφορμή τη λήξη των φετινών τους προγραμμάτων, όλες οι δομές και σχολές -η Σχολή Χορού, το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών, το Θέατρο και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης/Πολίχνης-συναντώνται σ' ένα διήμερο πρόγραμμα εκθέσεων, δράσεων, συναυλιών και παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συγκεκριμένα:

  • Το Εικαστικό Εργαστήριο εκθέτει τα έργα των τμημάτων του -παιδικά, ενηλίκων, εφήβων, κεραμικής, fusing και κοσμήματος/χειροτεχνίας- καταλαμβάνοντας όλους τους χώρους της Μονής.
  • Το Θέατρο παρουσιάζει τα τμήματά του μέσα από δράσεις, ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.
  • Η Σχολή Χορού, συμμετέχει με την παράσταση "Από τον βυθό στα κύματα", παιδικό μπαλέτο σε τρεις πράξεις.
  • Τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης-Πολίχνης παρουσιάζουν τους μικρούς τους μουσικούς.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά εργαστήρια ζωγραφικής και χορού 18:30–19:30 και
την Κυριακή 18:30-20:30 εργαστήριο χορωδίας και βυζαντινής χορωδίας.

Το πρόγραμμα του 7ου Πικ-Νικ ολοκληρώνεται με την συναυλία "Ήχοι της JAZZ West Side Ensemble", την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 21:45, γιορτάζοντας και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2015
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 21
Περιοχή: Σταυρούπολη
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310.589232
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site
www.monilazariston.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr