rejoin joy she ek8eshΗ Vertical Communications μας καλεί στην διοργάνωση της 1ης έκθεσης για την σύγχρονη Γυναίκα με τίτλο "Joy She" που θα πραγματοποιηθεί στις 18-24 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Έπειτα από έρευνα αγοράς οραματιστήκαμε μια φρέσκια και πρωτοποριακή εκδήλωση, η οποία θα απευθύνεται στο γυναικείο φύλο.

Η εκδήλωση αυτή θα ανταποκρίνεται και θα καλύπτει τις ανάγκες μιας γυναίκας να αισθάνεται και να είναι όμορφη. «Όταν προσέχουμε τον εαυτό μας νιώθουμε μικρές σταγόνες χαράς στην καθημερινότητα μας…»  μας είπανε.

Με γνώμονα αυτό συλλάβαμε το όνομα της ιδέας "JOY SHE", μια εκδήλωση με θέμα τη γυναίκα και σκοπό να την κάνει να αισθάνεται μοναδική.

Η Joy she θα προβάλει και θα παρουσιάσει εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς με προϊόντα και ανάλογες υπηρεσίες.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προϊόντα & Υπηρεσίες Αισθητικής
  • Καλλυντικά,
  • Προϊόντα Περιποίησης Άκρων
  • Προϊόντα ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ,
  • Προϊόντα Ευεξίας & Υγιεινής Διατροφής
  • Αξεσουάρ, κ.ά.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00 – 21:00.

Πληροφορίες:
Vertical Communications
Τηλέφωνο: 210.9245577
Site: www.verticom.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr