rejoin festival evzhnΤην Κυριακή 7 Ιουνίου, το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, γεμίζει με χρώμα, μουσικές και κυρίως με συνανθρώπους μας κάθε ηλικίας που γνωρίζουν τι σημαίνει η συμμετοχή και η προσφορά.

Το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην είναι η μεγαλύτερη γιορτή συνεισφοράς, δύναμης και δημιουργίας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου και με σύνθημα «Είμαι νικητής» (#eimainikitis) η ομάδα Surfers for Life για άλλη μια χρονιά έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή συνεισφοράς, δύναμης και δημιουργίας.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, εκτός από τις συμμετοχές στα αθλήματα και τα γεύματα των οποίων τα έσοδα διατίθενται από τους Surfers for Life απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ όπως η Αμυμώνη, ο Σύλλογος Θεραπευτικής Ιππασίας και η Villa Joya Initiative.
Όλα είναι έτοιμα και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, καλύτερο από κάθε φορά, περιλαμβάνει:

  • Αθλητικούς αγώνες: δρόμου, Nordic Walking, ποδηλασία, Kayak, SUP, Inline Skating... για μικρούς και μεγάλους.
  • Εθελοντική Αιμοδοσία: Τράπεζα Αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ»
  • Ομιλίες για το Ευ Ζην στη ζωή μας, στην εργασία, στον αγώνα μας, στον τρόπο σκέψη μας μέσα, από την αγάπη, την συνεισφορά, την θετικότητα, την δύναμη των θετικών συναισθημάτων, την ενσυναίσθηση, την διατροφή, την ευεξία, την αυτογνωσία, την επικοινωνία και τις επιλογές μας.
  • Eναλλακτικές & συμπληρωματικές Θεραπείες: Yoga, Family Play Yoga Κρυσταλλικά μπολ, gong και διαλογισμός, αισθητήρια γυμναστική & αντιληπτική ψυχοπαιδαγωγική, Ολιστική ενεργειακή μάλαξη, Thetahealing, Χοροθεραπεία, Γιόγκα Γέλιου.
  • Παιχνίδια, Κουκλοθέατρο, Face Painting, Εκπλήξεις και Ανακαλύψεις για τους μικρούς μας συμμετέχοντες
  • Χορός με χορευτικές επιδείξεις από τους Athens Lindy Hop, The Hoppers, Irene Ragusini
  • Συναυλία–Πάρτι και θα μας ξεσηκώσουν με τις μελωδίες τους, σε μια σκηνή έκπληξη, οι: Κατερίνα Ντούσκα, The Delay, Sbaraquack.
  • Την ημέρα του Φεστιβάλ για όλους τους επισκέπτες δίνεται η δυνατότητα μέσω κινητών μονάδων να γίνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις: Οφθαλμολογικές (Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»), Εξετάσεις Μαστού (Στόχος-πρόληψη), Εξετάσεις για τον HIV & HEP B και C., (Praksis) Τεστ μνήμης και δεξιοτήτων (Καρέλλειο πρότυπο κέντρο Alzheimer) και ενημέρωση για μυοσκελετικές παθήσεις (Πεταλούδα).

Κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω δράσεων θα ετοιμάζονται φρέσκοι χυμοί και φρουτοσαλάτες για τους επισκέπτες δωρεάν, η ομάδα FOOD4GOOD θα φροντίσει να ετοιμάσει ένα υγιεινό και απολαυστικό γεύμα και ομάδες όπως τα Χίλια Χαμόγελα και η Εκδρομή της Αγάπης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να ενδυναμώσουν και να διασκεδάσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την έκθεση για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται άμεσα με το ευ ζην, την άθληση και την προσφορά στον συνάνθρωπο καθώς και να συμμετέχουν στη λαχειοφόρο για πλούσια δώρα που προσφέρουν υποστηρικτές στο Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τους Surfers for Life.

rejoin surfers4life logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr