rejoin marabegias ianosΟ Κωστής Μαραβέγιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Στα 18 του έφυγε για την Ιταλία, για να σπουδάσει. Εμεινε στο Μπάρι. Την αγαπάει πολύ αυτή την πόλη. Σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την ομορφιά της εκείνος αντιτείνει πως είναι «η Βενετία του Νότου». Οκτώ χρόνια έζησε εκεί. Κι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, με πτυχίο στατιστικολόγου και διδακτορικό (με θέμα τον «Ελεγχο ποιότητας»!), πέτυχε αυτό που πολλοί νέοι ονειρεύονται: την επαγγελματική αποκατάσταση. Επιασε δουλειά στο Πολυτεχνείο: μόνιμη, καλοπληρωμένη και με προοπτικές. Ομως ένιωθε να ασφυκτιά σ’ ένα γραφείο. Η μουσική, άλλωστε, είχε μπει ήδη στη ζωή του...

Και μετά; Τι έγινε μετά;

Η συνέχεια την Τετάρτη 3 Ιουνίου 20:30μμ στο  Café του ΙΑΝΟΥ σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με την Τασούλα Επτακοίλη, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς.  Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον αγαπημένο τραγουδοποιό, Κωστή Μαραβέγια.

Μια συζήτηση για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή.

Οι Συναντήσεις με Μουσικούς πραγματοποιούνται κάθε 2η Τετάρτη στο Café του ΙΑΝΟΥ, και αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το ianos.gr και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του σε κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ελεύθερη Είσοδος

ΠληροφορίεςCafé του ΙΑΝΟΥ
Διεύθυνση: Σταδίου 24
Τηλέφωνο: 210.3217810
Sitewww.ianos.gr 
MailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr