rejoin mazi gia to paidi logoΤο Συμβουλευτικό Κέντρο "Μαζί για το Παιδί" συνεχίζει τον κύκλο της επιτυχημένης διοργάνωσης, των ψυχο-εκπαιδευτικών σεμιναρίων για γονείς με θέμα:

«Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», 

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, 18:00-20:00
στα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Θωμά 14, Αμπελόκηποι.

Η μετάβαση από ένα ευέλικτο και αρκετά ανεκτικό πλαίσιο, όπως το Δημοτικό σχολείο, σε ένα πιο αυστηρά καθορισμένο και απαιτητικό πλαίσιο, όπως αυτό του Γυμνασίου, μπορεί να έχει αρκετούς κινδύνους και εκπλήξεις για τα παιδιά. Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο συμπίπτοντας με την εφηβεία κάνει αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αναγνώριση των προκλήσεων σε ακαδημαϊκό, κοινωνικό και ψυχο-συναισθηματικό επίπεδο καθώς και η διερεύνηση δημιουργικών τρόπων που μπορούν οι γονείς να ενισχύσουν τα παιδιά τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 11525 & στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr