rejoin romantso afisaΗ Ένωση Γραφιστών Ελλάδας φιλοξενεί εξώφυλλα δίσκων δημιουργημένα από Έλληνες σχεδιαστές, σε μια έκθεση που διοργανώνει στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ στις 30 και 31 Μαΐου 2015.

Το εξώφυλλο σε μια δισκογραφική κυκλοφορία προϊδεάζει, προσθέτει στην αισθητική του περιεχομένου, συνοδεύει το καλλιτεχνικό προϊόν και άλλοτε αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο, ορισμένες φορές σημαντικότερο της ίδιας της μουσικής.

Σκοπός της έκθεσης είναι να γίνει μια καταγραφή των τάσεων σύγχρονων κυκλοφοριών, έκθεση δημιουργιών ως κομμάτι της οπτικής επικοινωνίας των καλλιτεχνών ή της περιόδου όπου έγινε η κυκλοφορία, διαμοιρασμό πληροφοριών για την δημιουργική διαδικασία, και ανάδειξη των ίδιων των δημιουργιών με δυνατότητα άμεσης προεπισκόπησης της μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 11:00-19:00 στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Για πληροφορίες, συμμετοχές και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Ιωάννη Μπελεγρίνη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες:
ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Διεύθυναη: Αναξαγόρα 3-5
Περιοχή: Ομόνοια
Πόλη: Αθήνα
Τηλέφωνο: 216.7003325
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Site: www.romantso.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr