rejoin origami afisaΣυνεχίζεται μέχρι και 24 Μαϊου 2015 στο Ιωνικό Κέντρο, η Έκθεση της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης "Origami", όπου η βραβευμένη Μυρτώ Δημητρίου (κοινωνική ανθρωπολόγος-Instructor Origami-Κατόχος 2 Ρεκόρ Γκίνες), μας παρουσιάζει τα έργα της.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πίνακες και τρισδιάστατα έργα φτιαγμένα από χαρτί και να ξεδιπλώσουν τα μυστικά αυτής της τέχνης μέσα από τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν.
Ως κοινωνική ανθρωπολόγος και συνδυάζοντας τον ελληνικό με τον ιαπωνικό πολιτισμό, η καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει πίνακες εμπνευσμένους από κεντήματα (της συλλογής της Αμαλίας Μεγαπάνου που βρίσκεται στο Μουσείο Μπενάκη), ψηφιδωτά αλλά και θέματα της ελληνικής μυθολογίας!

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
καθημερινά 10:00-13:00 & 17:00-21:00,
Σαββατοκύριακο: 10:00-21:00
με ελεύθερη είσοδο.

Πληροφορίες:
Ιωνικό Κέντρο
Διεύθυνση: Λυσίου 11
Περιοχή: Πλάκα
Πόλη: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.3246614
Sitewww.ionic.gr
MailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr