rejoin dhmokriteio panepisthmio 8rakhsTο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης οργανώνει το πρόγραμμα επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συστήματα Διοίκησης και Σύγχρονες  Τεχνολογίες Παραγωγής», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης), το ΤΕΙ Αθήνας (Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας) και το ΤΕΙ Κρήτης (Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας) και συμπράττοντες φορείς το Κέντρο Ψυχικής Υγείας παιδιών εφήβων Βύρωνα Καισαριανής του ΕΚΠΑ και το ΚΕΘΕΑ.
Το πρόγραμμα επιλέχθηκε και χρηματοδοτείται μετά από απόφαση των Συγκλήτων των συνεργαζομένων ιδρυμάτων και του Δ Σ του ΚΕΘΕΑ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κοινωνικοί λειτουργοί- απόφοιτοι Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, ή ισότιμου Τμήματος της αλλοδαπής. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε αποφοίτους χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και κοινωνικά κριτήρια (ηλικία  από 25-64 ετών, εισόδημα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).     

Το πρόγραμμα  αυτό παρέχεται δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, όπου θα δηλώνουν σε ποιον κύκλο υλοποίησης του προγράμματος επιθυμούν να συμμετάσχουν, συνοδευόμενη από το βιογραφικό τους σημείωμα, αντίγραφα πτυχίων, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτηση συμμετοχής. 

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες των συμπραττόντων Τμημάτων και φορέων:

rejoin programma epikairopoiisis logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr