rejoin elephantasticoΗ πόλη μετατρέπεται σ΄ένα τοπίο μαγικό, του παιχνιδιού και της τέχνης, της φαντασίας και του ονείρου.
Καλλιτέχνες Έλληνες και ξένοι, από Ιταλία και Τσεχία, μέσα από δράσεις μουσικές, κινηματογραφικές, από αφηγήσεις παραμυθιών, με ζογκλέρ, κλόουν, κουκλοθέατρο και ξεναγήσεις, παρεμβαίνουν στην ανυποψίαστη πόλη αλλάζοντας το περιεχόμενο, τον ρυθμό και την ζωή της παρασύροντας τα παιδιά σ΄ ένα τριήμερο γεμάτο ζωντάνια, ήχο, κίνηση, χρώμα, δράση.

Elephantastico: Ο Δήμος, οι βιβλιοθήκες, τα μουσεία, τα Ινστιτούτα,τα πολιτιστικά κέντρα ευρωπαϊκών χωρών, οι φορείς (ΔΕΘ-Ηellexpo), το Πανεπιστήμιο, οι καλλιτέχνες και οι δημιουργικές ομάδες καταλαμβάνουν την πόλη, με σκοπό την ψυχαγωγία και την δημιουργία, την γνώση και την εμπειρία και προτείνουν την δική τους εικόνα για την πόλη τους.

Η Θεσσαλονίκη «ανοίγει» για το τριήμερο 15-17 Μαΐου 2015, τις πλατείες, τους πεζοδρόμους, τα μνημεία και τους στεγασμένους χώρους της, για παιχνίδι, για δημιουργική φαντασία όλων των παιδιών, των εφήβων της πόλης, αλλά και όλων όσων αισθάνονται ακόμα παιδιά. Σας προσκαλούμε όλους σε αυτό το “παιχνίδι” του Elephantastico, το οποίο έχει ήδη εξελιχθεί σε θεσμό μέσα στο πολιτιστικό καλεντάρι της Θεσσαλονίκης.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr