rejoin social yoga romantsoΤο Ρομάντσο συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τηyoga instructor Σίσσυ Φραγκιαδάκη μας προσφέρει επιτυχημένα εβδομαδιαία μαθήματα yoga, ανοιχτά στο κοινό και με είσοδο ελεύθερης επιλογής (donation). Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί μέχρι 29 Ιουνίου 2015.

Με σύγχρονη προσέγγιση στο ευ ζην και την άσκηση, αλλά και κοινωνική διάθεση, τα μαθήματα θα ξεκινούν με Hatha Flow ευθυγραμμίσεις, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος τους θα περιέχουν και Vinyasa yoga (δυναμική).

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από αρχάριους έως και προχωρημένους. Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή είναι άνετα ρούχα, αντιολισθητικά yogamats και καλή διάθεση.

Η Σίσσυ Φραγκιαδάκη έχει εκπαιδευτεί στη hathaprenatalpostnatalsup καιaerial yoga. Ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και τη Yoga τα τελευταία 7 χρόνια.

Εμδομαδιαίο Πρόγραμμα:

  • Δευτέρα 20:00–21:30
  • Πέμπτη 20:00–21:30
  • Κυριακή 11:30–13:00

Είσοδος ελεύθερης επιλογής (donation)

Πληροφορίες:
ROMANTSO
Διεύθυνση: Αναξαγόρα 3-5
Περιοχή: Ομόνοια
Τηλέφωνο: 216.7003325
Sitewww.romantso.gr
ΜailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr