rejoin hrcommunity foto1

Συμμετοχή ανέργων δωρεάν στο συνέδριο HR Community Conference που συνδιοργανώνει το skywalker.gr με την ethos media.

Το HR Community Conference αποτελεί αναγκαίο αρωγό της επιχείρησης σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση. Οι μεταβολές είναι συνεχόμενες και απρόβλεπτες. Το HR Community Conference καλείται να διαβουλευτεί, να ερευνήσει και να εγκαθιδρύσει το νέο ρόλο της κοινότητας HR στο επιχειρησιακό πλαίσιο. Καλείται να αναλογιστεί πώς θα εφαρμοστεί μια νέα ισορροπία ανάμεσα στην τεχνοκρατική αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων και στην αναγκαιότητα υγιούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του Ανθρώπου.Στόχος είναι η ισχυροποίηση, η βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Σε αυτές τις συνθήκες και τους ενδιαφέροντες καιρούς που διανύουμε, η διοργάνωση ενός συνεδρίου που αφορά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού κρίνεται απαραίτητη. Ένα συνέδριο που θα σκεφτεί και θα θέσει εκ νέου θεμέλια για καινοτόμες συζητήσεις και δράσεις με απώτερο σκοπό να επαναπροσδιορίσει τον ουσιαστικό ρόλο του HR ως παράγοντα διαμόρφωσης στρατηγικής και νέας επιχειρηματικής αντίληψης.

Tο συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν άνεργοι, δωρεάν, με όριο συμμετοχών. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 210 9730280 με την κυρία Κέλλυ Μπαντή και κυρία Γεωργία Κωνσταντίνου.

Απαραίτητες Προϋποθέσεις για συμμετοχή στο συνέδριο:

Κάρτα ανεργίας σε ισχύ- Ταυτότητα - Προϋπηρεσία σε τμήμα ανθρώπινου δυναμικού - Βιογραφικό Σημείωμα


Δήλωση Συμμετοχής

Περισσότερες Πληροφορίες στο site: hrcommunity.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr