rejoin monopati apasxolisimotias4Μονοπάτι Απασχολησιμότητας από τη Skywalker.

Τα εμπόδια τους στην αναζήτηση εργασίας θα ξεπεράσουν εικοσιτέσσερις εκπαιδευόμενοι στα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας του skywalker.gr.

Σε 25 εργαστηριακές ώρες, οι εικοσιτέσσερις συμμετέχοντες θα προσεγγίσουν θέματα προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης και θα γίνουν μέλη ομάδων συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, διερευνώντας στοιχεία που καθορίζουν το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον όπως οι δείκτες απασχολησιμότητας και οι απαραίτητες ήπιες δεξιότητες (softskills).

Στα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας θα καλυφθεί το προσωπικό κενό που χωρίζει τους συμμετέχοντες από το να χαράξουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι αναπτύσσοντας την ικανότητα διαχείρισης της μετάβασης.

Το 4Μονοπάτι Απασχολησιμότηταςθα διεξαχθεί από 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου 2015, από 10:00 έως 16:00.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια Απασχολησιμότητας είναιχωρίς χρέωση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design. Οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά και ο χώρος διεξαγωγής είναι ευγενική χορηγία της ΧΕΝ Κηφισιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.footstep.gr, όπου μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 210.9730280.

Πληροφορίες:
Τόπος διεξαγωγής:ΧΕΝ Κηφισιάς

Διεύθυνση:Γρηγορίου Λαμπράκη 19,
Περιοχή: Κηφισιά
Τηλ. ΧΕΝ: 210.8082630
Τηλ.Skywalker210.9730280

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr