rejoin e commerseΔωρεάν Σεμινάριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Στην Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα 16 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), Εγνατίας 156, στις 9 και 10 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00-16:00 αντίστοιχα, και στην Πάτρα 23 Μαΐου 2015 στην αίθουσα ΠΕ05 του κτηρίου του ΕΑΠ, Πάροδος Αριστοτέλους 18 Περιβόλα Πατρών και ώρα 10:00-16:00, θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν" με εισηγητή τον καθηγητή κ.Πανόπουλο Αναστάσιο.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο για όλες τις βασικές πτυχές του ηλεκτρονικού επιχειρείν, με έμφαση στις στρατηγικές και διοικητικές λειτουργίες μιας διαδικτυακής επιχείρησης.  

Σε ποιους απευθύνεται
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και αποφοίτους όλων των προγραμμάτων σπουδών του ΕΑΠ. Δεν απαιτούνται πρότερες γνώσεις σε τεχνολογίες διαδικτύου.  

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν (1 ώρα)
  • Συμβουλές για μια νέα επιχείρηση στο Διαδίκτυο (1 ώρα)
  • Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) (1 ώρα)
  • Πρωτότυπες Επιχειρηματικές Ιδέες στο Διαδίκτυο (1 ώρα)
  • Εισαγωγή στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ (1 ώρα)
  • Επιχειρείν στο κινητό τηλέφωνο (1 ώρα)  

 

Προσδοκώμενα Αποτελέσματα
Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίσουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του διαδικτύου και πώς αυτά μπορούν να καθορίσουν το μέλλον της νέας οικονομίας. Θα αποκτήσουν γνώσεις και θα αναπτύξουν δεξιότητες για την επινόηση νέων δομών και μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν καθώς και για την αποτελεσματική διοίκηση μιας ψηφιακής επιχείρησης.  

Διάρκεια: 6 ώρες

Αριθμός Συμμετεχόντων: 20 άτομα

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Με το πέρας του κάθε σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με e-mail.

Παρακαλείτε όποιος/όποια ακυρώσει τη συμμετοχή του, να μας ενημερώσει έως και 3 μέρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι επιλαχόντες φοιτητές/φοιτήτριες του ΕΑΠ, θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18
Πόλη: Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610.367611

Site: mke.eap.gr 
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr