rejoin pame kataskinwsi elpeΠάμε Κατασκήνωση Δωρεάν.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, υλοποιεί για 8η συνεχόμενη χρονιά, πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες κατασκηνώσεις της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών, για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
Το πρόγραμμα «Πάμε Κατασκήνωση» υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛ.ΠΕ. και απευθύνεται:

  • σε μόνιμους κατοίκους του Θριασίου και συγκεκριμένα των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγάρων, Ν. Περάμου και
  • σε μόνιμους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των περιοχών Ευόσμου-Κορδελιού, Διαβατών, Μαγνησίας, Καλοχωρίου.

Για την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου 2015, θα φιλοξενηθούν συνολικά 240 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών σε κατασκηνώσεις.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα προηγηθούν παιδιά με άνεργους γονείς ή οικογένειες πολύτεκνες και μονογονεϊκές, ενώ θα ληφθούν υπόψη και πρόσθετα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Επίσης, θα προτιμηθούν παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα στο παρελθόν.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. και εργαζόμενοι/άνεργοι των οποίων τα παιδιά επιδοτούνται για συμμετοχή σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2015.

Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των ενδιαφερομένων ώστε να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης ή των αιτήσεων, εάν πρόκειται για περισσότερα από ένα παιδιά.

Οι αιτήσεις υποχρεωτικά θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα παρακάτω δικαιολογητικά, αλλιώς δε θα λαμβάνονται υπόψη:

  • Βεβαίωση από αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος κηδεμόνας είναι μόνιμος κάτοικος των παραπάνω περιοχών και Δήμων
  • Πρόσφατο αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ, στον οποίο να αναγράφεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας
  • Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2014
  • Φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών που να επιβεβαιώνουν τα πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια συμμετοχής (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας, βεβαίωση για ΑμΕΑ)

Αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε επίσης να βρείτε στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης, σε Δημαρχεία, Δημοτικά Διαμερίσματα, ΚΕΠ και καταστήματα ΟΑΕΔ της περιοχής σας.

Η προθεσμία συγκέντρωσης των αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.

Περισσότερες Πληροφορίες, στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετρελαίων

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr