rejoin internet of thingsΔιαγωνισμός Business IT Excellence στο χώρο του Internet of Things

Με το νέο διαγωνισμό“BusinessITExcellence” ο ΟΤΕ και η COSMOTE, καλούν όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ αλλά και συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την COSMOTE.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 20 Απριλίου θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε ακόμη 7 Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το email τους μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού, για να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ζητούμενα του διαγωνισμού, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το Internet of Things, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ μηχανών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση παρέχει αμέτρητες δυνατότητες τόσο για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο και για τις απαιτητικές διαδικασίες των επιχειρήσεων. Ο OTE και η COSMOTE μέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του Internet of Things, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr