opa kariera afisa rejoinΗμέρες Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Επαγγελματικού Προσανατολισμού».

Σε ποιους απευθύνεται:

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά, σε τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές (τριτοετείς και τεταρτοετείς), μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών του ΟΠΑ και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έχουν απευθείας συνεντεύξεις με μεγάλες εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Η ακρίβεια των στοιχείων που θα υποβληθούν στην αίτηση συμμετοχής στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων και η ιδιότητα των συμμετεχόντων, μπορούν να ελεγχθούν με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8, παρ. 4, Ν. 1599/1986).

Κάθε μία από τις δύο ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης συμμετέχουν διαφορετικές εταιρίες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν ποια από τις δύο ημέρες επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Προσοχή: κάθε υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή ΑΥΣΤΗΡΑ μία ημέρα, υποψήφιοι που θα διαπιστωθεί πως δήλωσαν εσκεμμένα συμμετοχή και στις δύο ημέρες θα αποκλείονται από την συμμετοχή στην εκδήλωση.

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί Tετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Μαΐου.

 

Πληροφορίες:

Πόλη: Αθήνα

Διεύθυνση: Πατησίων 76, ΤΚ 10434

Tηλέφωνα: 210/8203216-218

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: http://jobs.aueb.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr