Η ιστορική μνήμη των αρχαίων την 25η Μαρτίου στο Μουσείο Ακρόπολης

akropoli dwrean rejoinΤετάρτη, 25 Μαρτίου, 2015

Την Τετάρτη 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με τις παρακάτω ειδικές δράσεις:

«Εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης μιλούν για την ιστορική μνήμη των αρχαίων»:

Οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες εκθέματα που φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι προσέγγιζαν το παρελθόν, τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία και τη μυθολογία τους.

Για ενήλικες: στα ελληνικά 10 π.μ., 1 μ.μ. & 3:30 μ.μ., στα αγγλικά 10:30 π.μ. και στα γαλλικά 10:30 π.μ. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά παρουσίαση: 35 άτομα). Διάρκεια: περίπου 50 λεπτά.   

«Οι Αθηναίοι θυμούνται την ιστορία τους» (για παιδιά και τους γονείς τους):
Τα παιδιά θα αναζητήσουν με τη βοήθεια των Αρχαιολόγων-Φροντιστών εκθέματα που σχετίζονται με την ιστορία και τους μύθους της Αθήνας και θα δημιουργήσουν το δικό τους ενθύμιο.

Για παιδιά 4-7 ετών: 12 μεσημ.
Για παιδιά 8-12 ετών: 1:30 μ.μ. & 3 μ.μ.

Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας (αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση: 20 παιδιά). Διάρκεια: περίπου 50 λεπτά.

Την ίδια μέρα το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου του Μουσείου θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με «Ελληνικό Παραδοσιακό Πιάτο».

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr