innovathens2 rejoinΔιαχείριση συναισθημάτων σε προκλητικούς καιρούς

Οι γυναίκες που επιχειρούν στο αβέβαιο περιβάλλον που ζούμε (ύφεση, εργασιακή ανασφάλεια) καλούνται να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές προκλήσεις της ανταγωνιστικής αγοράς και ταυτόχρονα να παίξουν επιτυχημένα τους πολλούς κοινωνικούς τους ρόλους. Τα deadlines, οι στόχοι, η καθημερινότητα δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον που αποθαρρύνει την αποδοτικότητά τους.
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΟΓΕΕ) ΑΘΗΝΑΣ, διοργανώνει τo διαδραστικό workshop «Διαχείριση συναισθημάτων σε προκλητικούς καιρούς». Σκοπός του workshop είναι να εντοπίσουν οι ίδιες οι γυναίκες τις πηγές του stress τους και ταυτόχρονα να αποκτήσουν εκείνα τα εφαρμόσιμα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να βρουν την απαραίρητη ισορροπία ώστε να διεκπεραιώσουν με επιτυχία ό,τι επιχειρούν. Υγιείς γυναίκες σημαίνει υγιείς επιχειρήσεις, υγιείς οικογένειες και άρα υγιής κοινωνία.

Το workshop θα πραγματοποιήσουν:

  • Η Αναστασία Δουλγέρη, διατροφολόγος, η οποία θα δώσει tips διατροφικά για επιτυχημένο stress management και η
  • Όλγα Παπατριανταφύλλου, Leadership & Wellness Coach, η οποία θα διεξάγει  ένα workshop για να «Θωρακίσουμε τον εαυτό μας από το stress» & θα διδάξει την «ανάπτυξη ψυχικής ανθεκτικότητας».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr