csr hellas rejoinΦοιτητικός Διαγωνισμός για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”

Το Δίκτυο CSR Hellas προκηρύσσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έναρξη του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”, ο οποίος διενεργείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός φέρει το όνομα του επί σειρά ετών αείμνηστου προέδρου του Δικτύου Νίκου Αναλυτή και στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις στο διάλογο για την υιοθέτηση μιας περισσότερο υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς. 
Απευθύνεται σε ομάδες (3-4 ατόμων) φοιτητών προ/μεταπτυχιακών προγραμμάτων, στα οποία η ΕΚΕ περιλαμβάνεται στα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα και αφορά τη συγγραφή εργασίας με θέμα:
“Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης”.
* με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και
* κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο – διατροφής
Το βραβείο του διαγωνισμού περιλαμβάνει μετάβαση και συμμετοχή των νικητών σε εκδήλωση Ευρωπαϊκού Θεσμικού Οργάνου, εντός του 2015 στο εξωτερικό, με τα έξοδα καλυμμένα.  Θα δοθούν τρία βραβεία στα μέλη των τριών καλύτερων εργασιών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα του CSR Hellas www.csrhellas.org. (τηλ. Επικοινωνίας: 210 – 33 87 422).

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr