Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Ειδήσεις

Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Δήμου Αλεξανδρούπολης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2551088246, 88249

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: πρώην Κέντρο Νεότητας (έναντι Εθνικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς»)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες λειτουργίας Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου (21/02/2014)


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10:00 Π.Μ – 13:00 Μ.Μ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΠΟ 01/07/2013

ΗΜΕΡΑΩΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ10:00 - 13:00Γ.ΚΑΪΣΑΣΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
ΤΡΙΤΗ10:00 - 13:00Ν.ΣΥΡΙΟΣΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΤΡΙΤΗ10:00 - 13:00ΑΝ. ΤΟΚΕΤΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ10:00 - 13:00Δ.ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ10:00 - 13:00Ε.ΓΚΟΥΛΙΑΜΤΖΗΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ




Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου και μετη συμπαράσταση των εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προχώρησε στην ίδρυση του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, παραχωρώντας το χώρο του πρώην Κέντρου Νεότητας (έναντι Γηπέδου «Φώτης Κοσμάς»), το οποίο παρέχει δωρεάν ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες στους ανέργους, ανασφάλιστους και οικονομικά ασθενέστερους δημότες.

Το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης λειτουργεί από το Μάιο του 2012 με την υλικοτεχνική υποστήριξη του Δήμου και την αμέριστη προσφορά των ιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών, μαιών, οδοντίατρων καθώς και των εθελοντών που δικτυώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου. Παράλληλα, συνεργάζεται με εξωτερικούς ιατρούς και εργαστήρια (π.χ. καρδιολόγους, ακτινολόγους, πυρηνικούς, οφθαλμίατρους, οδοντίατρους, μικροβιολόγους), καθώς και με νοσηλευτικά Ιδρύματα και Κλινικές για τη δωρεάν, και πάλι, πρόσβαση από τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Ποιοι ωφελούνται

Το Ιατρείο μπορούν να επισκεφθούν δωρεάν όλοι οι ανασφάλιστοι πολίτες, Έλληνες ή αλλοδαποί, καθώς και όσοι διαθέτουν ταμείο Πρόνοιας. Το Ιατρείο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το σύστημα υγείας με άλλο τρόπο (δεν έχουν άλλου είδους ασφάλεια).

Πηγή: alexpolis.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr