Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Ψυχολογική & Συμβουλευτική Υποστήριξη

kid family logo

Ποιοι είμαστε;

Ο οργανισμός «Παιδί & Οικογένεια – Kid & Family» είναι ο μόνος οργανισμός ανάμεσα στους 30.000 μη κυβερνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, που επικεντρώνεται στην οικογενειακή δυσμένεια παντός τύπου, από πολύτεκνες, μονογονεϊκές και αλλοδαπές οικογένειες μέχρι παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ο Σκοπός μας

Το «Παιδί & Οικογένεια» αποσκοπεί στην ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής για την δημιουργία και την εγκαθίδρυση πολιτιστικής και κοινωνικής αντίληψης. Στην ουσία, ανταποκρίνεται στις ανάγκες εύθραυστων οικογενειών. Πιστεύουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας σε μία κοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας, ιδιαίτερα στην Ελλάδα· επομένως, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν ενεργά με όλες μας τις δραστηριότητες, που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση, τις τέχνες και την κοινωνική αναδόμηση. Με άλλα λόγια, ο κύριος σκοπός μας είναι ο επαναπροσδιορισμός των κοινωνικών θεσμών με τη βοήθεια της κοινωνίας για να εξασφαλίσουμε την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των ανήλικων παιδιών και των οικογενειών τους, εκτελώντας έργα.

Site:www.kidsfestival.gr

Profile:Kid_Family_Profile

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι