Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Κοινωνικά Δημοτικά Φαρμακεία & Ιατρεία

rejoin dimos xaidariou logo

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ(K.E.Φ.Α)

Το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης «Δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου» είναι μια πρότυπη υπηρεσία για τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους άπορους, για  κάθε πολίτη που έχει ανάγκη στήριξης αλλά και  για κάθε πολίτη που επιθυμεί να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Διαθέτει κοινωνικούς επιστήμονες που μπορούν να ενημερώσουν, να συμβουλέψουν να στηρίξουν τα άτομα που έχουν ανάγκη. Παρέχει πρωτοβάθμια ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Προσφέρει σίτιση (τρόφιμα ή έτοιμο φαγητό) στο σπίτι ή στην τραπεζαρία του Κέντρου. Διαθέτει αναγνωστήριο. Δίνει δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα άθλησης, δημιουργικής απασχόλησης (μουσική χορός, ζωγραφική, χειροτεχνία κηπουρική κ.α) και ψυχαγωγίας καθώς επίσης σε εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σε προγράμματα καλοκαιρινών διακοπών.

Σε όλες τις υπηρεσίες του Κέντρου Φιλίας και Αλληλεγγύης εργάζονται, μαζί με το προσωπικό, εθελοντές.

Το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης  «είναι δημοτικό νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Σε αυτό υπάγονται τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), η Μονάδα Βοήθειας στο Σπίτι και πολλές άλλες υπηρεσίες που παρέχονται σε ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες  όπως η  σίτιση  και η τηλεβοήθεια.

Κ.Ε.Φ.Α. «Δημάρχου Ν. Νικολόπουλου»: Ηρακλείου 20, πλατεία Μακρυγιάννη, τηλ.: 210 5691161

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι