Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Κοινωνικά Δημοτικά Φαρμακεία & Ιατρεία

iatrikes-exelixeis-vrilhssia

Site: www.iatrikesexelixeis.gr

Ιατρικές Εξελίξεις

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1986. Δραστηριοποιείται 26 χρόνια στο χώρο της επιστημονικής ενημέρωσης με την έκδοση του περιοδικού “Ιατρικές Εξελίξεις” καθώς και με πληθώρα επιστημονικών εκδόσεων που συμβάλλουν στην άμεση μετάδοση επιστημονικών γνώσεων, τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή χώρο. Το 1993 είμασταν οι πρώτοι που διαθέσαμε προς το ευρύτερο κοινό το περιοδικό “Ιατρικές συμβουλές για όλους”.

Οργανώσαμε πολλές επιστημονικές ημερίδες με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και μαζί μ’ αυτές ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις, όπως λιπομέτρησης, χοληστερίνης, καθώς επίσης και προγράμματα εξετάσεων σε κρατικά νοσοκομεία της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και πολλά άλλα.

Η συνεργασία μας με επιστημονικούς φορείς καθώς και με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μας οδήγησε σε πολλές και μεγάλες εκδηλώσεις με την αιγίδα τους.

Η εμπλοκή και το πάθος μας για τη καλύτερη και ακόμη πιο σωστή ενημέρωση με τους πλέον διαπρεπείς Έλληνες και ξένους επιστήμονες, μας οδήγησε στην παραγωγή της ιατρικής εκπομπής “ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ” στο κανάλι ΕΤ3, με παρουσιαστή τον κ. Φώτη Ιγνατίου με τεράστια εμπειρία 20 ετών στο ιατρικό ρεπορτάζ (αρθρογραφεί σε μεγάλη εφημερίδα) που ολοκλήρωσε το κανάλι με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο κύκλος των εργασιών της εταιρείας μας έχει διευρυνθεί αρκετά:

  • Διοργάνωση και επιμέλεια πάσης φύσεων Συνεδρίων, Συμποσίων, Διαλογικών συζητήσεων με πολλαπλές συμμετοχές, Ημερίδων, Διαλέξεων.
  • Διοργάνωση συνεντεύξεων τύπου, συγγραφή, δημοσιογραφική και κάθε είδους επιμέλεια και διανομή δελτίων τύπου προς τα ΜΜΕ.
  • Διαφημιστική προβολή επιστημόνων, επαγγελματιών, επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, στα ραδιοτηλεοπτικά και έντυπα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.
  • Παραγωγή βίντεο, σποτ εταιρικών συμφερόντων.
  • Κατασκευές banner, πανώ για οποιαδήποτε εκδήλωση.
  • Εκδόσεις βιβλίων, πρακτικών, εφημερίδων των συνεδρίων, προγραμμάτων εκδηλώσεων και συνεδρίων.
  • Βιβλία περιλήψεων.

Με εκτίμηση.
Εμμανουήλ Βουλκίδης
Εκδότης – Διευθυντής

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι