Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Γραμμές Υποστήριξης

rejoin grammi zois logo

Η Ευρωπαϊκή Τηλεφωνική Γραμμή 116123 έχει δοθεί στη διάθεσή της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και συμβάλει θετικά σε περιστατικά ψυχολογικής στήριξης ενηλίκων ιδιαιτέρως δε ηλικιωμένων.

Η Τηλεφωνική Γραμμή 116123 διέπεται από τους παρακάτω περιορισμούς, για την προστασία των Ενηλίκων και των Ηλικιωμένων που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη:

Όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες είναι απόρρητες και ΔΕΝ καταγράφονται.
Η παρέμβαση σε περιστατικά που αφορούν ηλικιωμένους, γίνεται πάντα αφού ληφθεί υπόψη το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον τους και οριοθετείται από τη σωστή αποτίμηση των αναγκών τους.
Όσοι ασχολούνται με τη γραμμή υποστήριξης είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου παροχής υπηρεσιών, μέσα στα όρια των διαθέσιμων μέσων και στα επίπεδα που έχουν τεθεί από τους Νόμους.
Τα περιστατικά αντιμετωπίζονται με σεβασμό.
Όλες οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της γραμμής υποστήριξης, παρακολουθούνται με περιοδικούς ελέγχους και εκτιμήσεις.

Κοδράτου 4 Μεταξουργείο, ΑθήναΤΚ. 10437
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Τηλ: 211-3499700, 210-5246202
Fax: 210-5246208

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας σε πραγματικό χρόνο:
Skype (username: eliaspg).
Facebook (www.facebook.com/Lifelinehellas)
Twitter (@SilverAlertGR)

rejoin evropaiki grammi psuxologikis ypostirixis enilikon grammi

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι