Rejoin.gr - Ανταλλαγές Ειδήσεις

rejoin syllogos parapligikon kai kinitika anapiron nomou pellas fotoΣημείο εκκίνησης το Athens Job Festival 2015 που θα φιλοξενήσει τη δράση του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας «Ένα αστείο που έγινε πράξη».

Η συγκεκριμένη δράση έχει στόχο να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια μέσα από μία συλλογή με πλαστικά καπάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν εκπρόσωποι του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας, με έδρα τα Γιαννιτσά, είδαν σε μια ιστοσελίδα πως 10.000 πλαστικά καπάκια εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών ανταλλάσσονται με ένα αναπηρικό ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο. Στο Σύλλογο, στα σχολεία, σε καφετέριες και ταβέρνες της περιοχής σήμανε συναγερμός συμπαράστασης, και μέσα σε λίγες ημέρες ο αριθμός είχε καλυφθεί.

Έτσι λοιπόν, στο Athens #JobFestival 2015 θα τοποθετηθούν κάδοι, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να συμβάλλουν με την ενέργειά τους αυτή στη δράση. Η άντληση πλαστικών καπακιών μόλις ξεκίνησε και σκοπεύουμε να γίνει θεσμός και να μας ακολουθεί σε όλες τις δράσεις μας.

Γίνετε αρωγός στη συνέργεια αυτή.

Σας περιμένουμε όλους εκεί, να γεμίσουμε τους κάδους σκεπτόμενοι το μότο “Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία”.

Καλό μάζεμα!

rejoin athens job festival 2015 logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr