Rejoin.gr - Ανταλλαγές Κατάλογος

rejoin book4book logo

Ποιοι είμαστε

Το Book4Book είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής βιβλίων με σκοπό την ανακύκλωση τους, ώστε να μη παραμένουν άχρηστα στα ράφια των μαθητών ή στην χειρότερη περίπτωση να πετάγονται. Με την πλατφόρμα αυτή επιδιώκουμε μέσω της τεχνολογίας να ενισχύσουμε τη δραστηριότητα των μαθητών στα πλαίσια μίας κοινότητας πολιτών η οποία ενεργεί χωρίς τη συνδρομή του κράτους ή τρίτων. Ο ιστοχώρος είναι ανοιχτός σε όσους θέλουν να μοιραστούν ή να ζητήσουν σχολικά βιβλία, ενώ ενθαρρύνει και τη δημιουργία συναντήσεων (events) μαζικής ανταλλαγής.

Site:http://www.book4book.gr/

 

Photo of KassieΚάσση: Ιδρυτικό μέλος και διευθύντρια επιχειρήσεων. Διαθέτει ηλεκτρονικό γραφείο πολλών τετραγωνικών gigabytes από όπου λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις (π.χ. επιλογή χρωμάτων για κάθε pixel), διαχειρίζεται τη σελίδα και ανιχνεύει νέα μέλη/ταλέντα με καλά βιβλία για ανταλλαγή.

Photo of SotirisΣωτήρης: Ιδρυτικό μέλος και διευθυντής δημιουργικού. Δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές και εγγυάται την επιτυχία του book4book. Διαθέτει όλο το ταλέντο να σώσει το έργο (και τον κόσμο) αλλά δεν το κάνει γιατί δεν προλαβαίνει.

Photo of DoraΝτόρα: Πυροσβέστης/νίντζα. Μεσολαβεί σε περιπτώσεις πανικού (όλη την ώρα δηλαδή). Ειδική σε αποστολές με μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως ευχετήριων καρτών και συστημένων.  Λέγεται ότι διαθέτει κοινωνικό δίκτυο μεγαλύτερο του Facebook.

Photo of FotisΦώτης: Μέγας ερευνητής κοινωνικών δικτύων, έτσι τουλάχιστον δηλώνει ο  ίδιος με όλη την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Όταν τον ρωτούν αν ξέρει ξένες γλώσσες, ρωτάει αν η Java πιάνεται σε αυτές. Ανέλαβε την τεχνική  υποστήριξη του book4book επειδή στο βιογραφικό του έγραφε ως βασικό προσόν: “τυχερός”.

Photo of KostasΚώστας: Ένθερμος υποστηρικτής του book4book. Τον ενθουσιάζει το κομμάτι των κοινωνικών δικτύων για τα οποία χτίζει μηχανισμούς ανάλυσής τους υποκαθιστώντας τις ανύπαρκτες κοινωνικές του δεξιότητες με επιτυχία (καθώς στην πραγματικότητα είναι ρομπότ).

Επικοινωνία

  • Για επαίνους: email kassie στο book4book.gr
  • Για ιδέες: email sotiris στο book4book.gr
  • Για παράπονα: email dora στο book4book.gr
  • Για τεχνικά θέματα: email fotis στο book4book.gr
  • Για ψυχοθεραπεία: email kostas στο book4book.gr
contentmap_plugin
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι