Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

rejoin kukliki oikonomia dimos neapolis sukeonΈνας κύκλος διαλέξεων ξεκινά από αύριο, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στη Δ.Ε. Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών και του Τοπικού Συμβουλίου.

Η πρώτη διάλεξη έχει ως θέμα την ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ένα αναπτυξιακό μοντέλο στην καθημερινή μαγειρική», με ομιλήτρια την Βασιλική Ι. Ξανθοπούλου. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Πεύκων (Ειρήνης 19, Πεύκα) στις 6:15 το απόγευμα.  

Η Βασιλική Ξανθοπούλου είναι καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, πτυχιούχος του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στη διδακτική. Μετά τη διετή παρακολούθηση ειδικών προγραμμάτων, αλλά και μιας σειράς σεμιναρίων, άρχισε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην αγαπημένη της ενασχόληση που είναι η ζαχαροπλαστική και η μαγειρική.

Η ομιλήτρια θα παρουσιάσει την εναλλακτική στροφή της οικονομίας σε ένα νέο μοντέλο διαβίωσης που λειτουργεί κατά της άσκοπης σπατάλης πρώτων υλών, προϊόντων και τροφίμων. Θα αναλύσει το πώς η ανακύκλωσή τους, που ήδη προωθείται σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη, μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινότητά μας μειώνοντας τα έξοδα ενός νοικοκυριού, χωρίς να υποβιβασθεί η ποιότητα της διατροφής, φροντίζοντας ταυτόχρονα και για τη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

Πληροφορίες: 2313.502205, -221
Μετάβαση: Αστική Γραμμή Νο59, στάση «Δημαρχείο»

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr