Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

rejoin espa 2014 2020Με μια διαφορετική φιλοσοφία προσεγγίζουν το θέμα του νέου ΕΣΠΑ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης–ΣΕΣ 2014–2020) στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το διάστημα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία  για την προετοιμασία του Προγράμματος Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση–Διοικητική Μεταρρύθμιση προϋπολογισμού 470 εκατ. ευρώ.

Η προσπάθεια κινείται στη λογική, ορισμένα έργα όπως είναι η κωδικοποίηση ή η ψηφιοποίηση αρχείων, να υλοποιηθούν συνολικά για όλους τους φορείς του δημοσίου που ενδιαφέρονται, ώστε να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεχθεί και η μέθοδος των συμβάσεων πλαίσιο.

Να σημειωθεί ότι τα έργα «γέφυρα» μεταξύ του ΕΣΠΑ και του ΣΕΣ, τόσο αυτά που είναι υποχρεωτικά γιατί έχουν ξεκινήσει–συμβασιοποιηθεί όσο και αυτά που είναι ώριμα και κρίνεται πως θα πρέπει να προχωρήσουν είναι της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος ασχολείται με το θέμα, έχει προγραμματίσει για τις 22 ή 23 Ιουνίου τη σύγκλιση της επιτροπής παρακολούθησης του εν λόγω προγράμματος, ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί ποια ακριβώς έργα θα προχωρήσουν. Δεύτερη σύγκλιση της επιτροπής, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες συμπληρώσεις, προγραμματίζεται για τις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή Πληροφόρησηςwww.infocom.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr