Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Ειδήσεις

rejoin hmerida technopolisH Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, υπό την αιγίδα της ΟΕΣΥΝΕ, σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων–INNOVATHΕNS διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, στις 02 Ιουνίου, με στόχο την παρουσίαση δύο καινοτομικών προγραμμάτων (Erasmus for Young Entrepreneurs και OPENISME–Open Innovation Platform for SME’s) που προσφέρουν νέες προσεγγίσεις σε όσους ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρηση τους σε θέματα τεχνολογίας, αλλά και μεταφοράς τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών από επιτυχημένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Απευθύνεται σε:

  • Επιχειρηματίες που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα ή πρόκειται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και θέλουν να ωφεληθούν από την εμπειρία παραμονής από 1-6 μήνες σε μια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη μαθητεία δίπλα σε καταξιωμένους  επιχειρηματίες,
  • Στελέχη επιχειρήσεων ή επιχειρηματίες που θέλουν να αναπροσανατολίσουν τη δράση τους σε απαιτητικές αγορές, βελτιώνοντας τα προϊόντα τους μέσω της σύμπραξης με εμπειρογνώμονες από την ακαδημαϊκή κοινότητα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, τόσο για την παροχή συμβουλών όσο και για συνεργασία με στόχο την επίλυση τεχνικών θεμάτων καινοτομίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
12:00–14:00  Erasmus for Young Entrepreneurs
15:00–17:00 OPENISME–Open Innovation Platform for SME’s

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προεγγραφή

Πληροφορίες:
Tεχνόπολις Δήμου Αθηναίων-Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Περοχή: Γκάζι
Πόλη: Αθήνα
Τηλέφωνο: 213.0109300
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Site
www.innovathens.gr/innovathens

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr