Rejoin.gr - Επιχειρηματικότητα Άρθρα

rejoin kard

Η Kard είναι η πρώτη πλατφόρμα διπλής όψης που βοηθά τους καταναλωτές να κερδίζουν περισσότερες ανταμοιβές από τις χρεωστικές, τις πιστωτικές και τις προπληρωμένες κάρτες τους, ενώ παράλληλα βοηθά τις επιχειρήσεις να αντισταθμίσουν τα υπέρογκα κόστη των προγραμμάτων επιβράβευσης μέσα από την όλα-σε-ένα πλατφόρμα της Kard.

Η καινοτομία της πλατφόρμας είναι η δυνατότητα εισαγωγής όλων των τύπων καρτών από τους εγγεγραμμένους χρήστες μας και η εμφάνιση όλων των αντίστοιχων ανταμοιβών καρτών από όλες τις τράπεζες με μία κίνηση.

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017 για να βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν εκατοντάδες ευρώ ετησίως από τις προσφορές  των ανταμοιβών των καρτών τους στις on-line αγορές τους σε όλο τον κόσμο.

Το πρόβλημα που διακρίναμε στην πλευρά των καταναλωτών είναι ότι πολύ μεγάλο μέρος των κατόχων τραπεζικών καρτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν γνωρίζει τις προσφορές σε πόντους, μίλια και επιστροφή μετρητών από τις χρεωστικές, τις πιστωτικές και τις προπληρωμένες κάρτες του, ενώ παράλληλα κάνει αγορές στα φυσικά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα με αποτέλεσμα να χάνει σε ετήσια βάση πολλά χρήματα που θα μπορούσε να έχει εξοικονομήσει.  Αφετέρου  το αντίστοιχο πρόβλημα των επιχειρήσεων αποτελεί το υπέρογκο κόστος των προγραμμάτων επιβράβευσης χωρίς πάντα να υπάρχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Η Kard έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα για αμφότερες τις πλευρές με τον καλύτερο τρόπο. Αφενός, όσον αφορά τους καταναλωτές, είναι καταρχάς πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής δεν χρειάζεται να δώσουν κανένα προσωπικό στοιχείο των χρεωστικών,  των πιστωτικών και των προπληρωμένων καρτών τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την εισαγωγή μόνο του τύπου κάρτας στην εφαρμογή (π.χ. VISA, MasterCard, AMEX, Diners) και στη συνέχεια εμφανίζονται όλες οι ανταμοιβές των καρτών από όλες τις τράπεζες.

Στις πληροφορίες που προσφέρονται στην εφαρμογή αναγράφονται φυσικά και τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα των προγραμμάτων επιβράβευσης με δυνατότητα on-line αγορών. Έτσι, γρήγορα και με απλό τρόπο οι χρήστες ενημερώνονται για τους ακριβείς πόντους, τα μίλια ή την επιστροφή μετρητών που θα κερδίσουν αν προβούν σε on-line αγορά τη δεδομένη στιγμή. Επίσης μπορούν να κάνουν αναζήτηση και σύγκριση των ανταμοιβών των καρτών μεταξύ όλων των τραπεζών.

Ακόμα και για τις ανταμοιβές των καρτών που ισχύουν μόνο στα φυσικά καταστήματα (π.χ. βενζινάδικα) οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή μας ανά πάσα στιγμή και γράφοντας στην αναζήτηση (π.χ. BP, EKO, Shell) να ενημερωθούν για το αν και πόσους πόντους κερδίζουν τη δεδομένη στιγμή με την επιστροφή μετρητών από την κάρτα τους εφόσον έχουν κάνει εισαγωγή των τύπων των καρτών στο πορτοφόλι της εφαρμογής μας.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας οι καταναλωτές κερδίζουν καθημερινά πόντους, μίλια και επιστροφή χρημάτων στις αγορές με τις κάρτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους. Όλες οι προσφορές των καρτών από τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών και των εμπόρων βρίσκονται σε μία εφαρμογή! Οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν χρόνο και χρήματα.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, η Kard λύνει το πρόβλημα με την πιο καινοτόμα λύση και για αυτές, με μια πλατφόρμα προσφορών ανταμοιβών καρτών όλα-σε-ένα για πρώτη φορά στην Ευρώπη. H κάθε τράπεζα (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες) και ο κάθε έμπορος (κάρτες πόντων) μπορούν να μειώσουν κατά πολύ το κόστος του προγράμματος επιβράβευσης εισάγοντας όλες τις προσφορές τους στην πλατφόρμα όλα-σε-ένα. Η Kard συνδέει όλους τους τύπους καρτών με τις  προσφορές  των προγραμμάτων επιβράβευσης και δίνει τη δυνατότητα των on-line αγορών προς τους πελάτες τους.

Η Kard ως η πρώτη υπηρεσία «loyalty as a service» ωφελεί τις επιχειρήσεις διότι παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα ανταμοιβών καρτών. Η τεχνολογία της είναι σε θέση να προσφέρει ένα ανώτερο προϊόν ανταμοιβών καρτών με χαμηλότερο κόστος. Με την καινοτομία της όλοι κερδίζουν.

Επί του παρόντος βρισκόμαστε ως εταιρία σε συζητήσεις  με μεγάλη ελληνική τράπεζα  για  να  παρέχουμε την υπηρεσία «loyalty as a service» προς τους πελάτες της. Επίσης στα σχέδιά μας για το άμεσο μέλλον περιλαμβάνεται η παροχή RESTful API σε ελληνική πλατφόρμα e-banking όλα-σε-ένα με τις προσφορές ανταμοιβών καρτών όλων των τραπεζών, διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το application μας είναι διαθέσιμο σε web,  mobile και Android.

Από την εταιρία μας δεν λείπουν οι τιμητικές διακρίσεις, καθώς έχουμε κερδίσει το βραβείο «Καλύτερης Fintech Start-up στην Ελλάδα» το 2017 με πρόκριση στα Start-up Europe Awards 2017, τα οποία πραγματοποιούνται στις Βρυξέλλες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.kard.gr, ενώ μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω του e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Panagiotis Tatsis,

Founder & CEO – Kard.gr


Πηγή; ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr