Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

rejoin ekdilosi allileggiis dimos alimou 17 12 foto top

Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τρόφιμα και φάρμακα!

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και του Θ.Ο.Π.Α.Α. ο «Άθλος Ζωής» αποτελεί την ετήσια πλέον συνάντηση των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Δήμου μας με στόχο την καλλιέργεια και την ανάπτυξη της κοινωνικής ευαισθησίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές του «Άθλου Ζωής» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός, βοηθώντας ουσιαστικά τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι καθώς και Σύλλογοι πολεμικών τεχνών, ρυθμικής, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, και βόλεϊ μία ημέρα το χρόνο ενώνονται στην ίδια ομάδα ρίχνοντας γέφυρες αθλητισμού και πολιτισμού.

Όλοι μαζί λοιπόν δίπλα στους Συλλόγους του Αλίμου, σε μία ομάδα, για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στέλνοντας μήνυμα ζωής, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου.

Στόχος της φετινής εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που θα διανεμηθούν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Πού: Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου & Θεσσαλίας)

Πότε: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00

Πώς; Θεατές και συμμετέχοντες προσφέρουμε όσο μπορούμε φάρμακα και τρόφιμα στην είσοδο του κλειστού γηπέδου

Η ιδέα για τον «Άθλο Ζωής» γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, όπου για πρώτη φορά τα Σωματεία του Αλίμου με πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και του Θ.Ο.Π.Α.Α. ενώθηκαν σε μία ομάδα, ώστε να σταθούν δίπλα στα παιδιά πρόσφυγες.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ανέδειξε την δυναμική της σύμπνοιας και της ενότητας δίνοντας ευχή για τη συνέχεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την εκδήλωση, καλείτε στα τηλέφωνα των γραφείων του Θ.Ο.Π.Α.Α.: 210 99 42 500, 550, 551 (κα Σοφία Δάβαρη).

rejoin ekdilosi allileggiis dimos alimou 17 12 foto bottom


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr