Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

rejoin apokries 2016 kalithea

Καντάδες στις γειτονιές της πόλης, γαϊτανάκια, χοροί και μουσική, ποδήλατα, ξυλοπόδαροι και ακροβάτες βάζουν την Καλλιθέα στους ρυθμούς της Αποκριάς.

Ο Δήμος Καλλιθέας έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες εμπλουτισμένο με κέφι και χορό, όπως απαιτεί το έθιμο της Αποκριάς.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου μας θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τη γιορτή που διοργανώνεται για τα Κούλουμα στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής (πρώην Ιππόδρομος). Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα περιμένει μεγάλους και μικρούς με ζωντανή ορχήστρα, παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα για όλους!!!

Ειδικά για τα παιδιά έχουν προγραμματιστεί εκπλήξεις και δράσεις όπως γευσιγνωσία της Σαρακοστής, κατασκευή ομαδικού ανάγλυφου με χαρταετούς και άλλα παιδικά παιχνίδια και φυσικά  το πέταγμα του μεγάλου πρωταγωνιστή, τον χαρταετό, στον ουρανό της πόλης μας.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα της Αποκριάς για τις επόμενες ημέρες στον Δήμο μας

  • Τετάρτη 9 Μαρτίου: ώρα 18.00, Πλατεία Κύπρου: Συναυλία «Με ρυθμούς απ’ όλο τον κόσμο». Ενορχήστρωση & εκτέλεση Κώστας Μουσκοϊδης. Συμμετέχει η σχολή χορού «Ρυθμός & Κίνηση». Ώρα :20.00 Δημοτικό Θέατρο: Παράσταση θεατρικού εργαστηρίου «Μας πιάσανε τα γέλια».
  • ΠΕΜΠΤΗ 10 Μαρτίου: ώρα 18.00,Προαύλιο Αγίων Πάντων: Μπουλούκια από τα σχολεία και τους Συλλόγους της Καλλιθέας με συνοδεία τη σχολή Βραζιλιάνικων κρουστών της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Εκκίνηση από το προαύλιο των Αγίων Πάντων και την πλατεία Τζιτζιφιών, με καταληκτικό προορισμό την Πλατεία Κύπρου.
    Ώρα 19.00, Πλατεία Κύπρου: Συναυλία των σχολών πνευστών & κρουστών της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Μαρτίου: ώρες 18.00 – 20.00 Πλατεία Κύπρου: LATIN PARTY με τη συμμετοχή των σχολών χορού:  Δήμου Καλλιθέας (ΔΗΚΕΚ)-Κέντρο Χορευτικής Δημιουργίας Π. Πίκουλα -Jazz  dance Anneta.
    Ώρες 20.00-22.00 boom boom DISCO PARTY DJ Σούλης Καραγιαννίδης.
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Μαρτίου: Ώρα 11.00, Δημοτικό Θέατρο: Συναυλία Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
    Ώρα  19.30: Ρεσιτάλ πιάνου από τη Δάφνη Ζαφειρακοπούλου.

Πηγή: Δελτίο Τύπου
 
rejoin dimos kalitheas logo

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr