Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

rejoin parastasi oi istories ton fononΟι ισχυρές «Μικρές Ιστορίες Φόνων» επιστρέφουν στο Vault για είκοσι μόνο παραστάσεις και ο enikos.gr εξασφάλισε το πρώτο  φωτογραφικό υλικό.

Το δυνατό έργο έγραψε ο Παναγιώτης Μπρατάκος, ενώ την σκηνοθεσία του υπογράφει ο ικανός Δημήτρης Καρατζιάς.

Το ραντεβού δίνεται από την Δευτέρα 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 έως τις 31 Μαίου.

Πρόκειται για μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης, τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.Πάμε και λίγα λόγια για το έργο;


Στις "Μικρές Ιστορίες Φόνων" διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης.

Καλεσμένοι της εκπομπής ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας που παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος. Τι τους ώθησε και ποια τα αποτελέσματα της πράξης τους, για τους ίδιους, την οικογένεια, τους συνανθρώπους τους.

Το θέμα της εκπομπής; 
Ενός λεπτού σιγή για όσους δολοφόνησαν από αγάπη. Πέντε ιστορίες, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος ανατρέπεται συνεχώς, ενώ το μόνο ξεκάθαρο είναι τα εγκλήματα της κοινωνίας απέναντι τους. Πέντε ιστορίες γεμάτες χαμένα όνειρα, χαμένα πάθη, χαμένες ζωές.

Καθώς οι ιστορίες ξετυλίγονται, το reality αγριεύει με ζωντανό κοινό τους ίδιους τους θεατές.


Μια παρουσιάστρια που ακόμα διψάει για αίμα. Που διεκδικεί τη χαμένη της δόξα με μια ακόμα εκπομπή. Έτοιμη για όλα. Πάντα. Μια γυναίκα που ξέρει καλά ότι “η τραγωδία των άλλων ναρκώνει τη δική σου”. Αφιερωμένη στο κυνήγι για το καλύτερο αποκλειστικό στην ιστορία της είδησης.Και οι καλεσμένοι της εκπομπής; Οι καλύτεροι. Δεκατέσσερις εξομολογήσεις ιδανικές να εκτοξεύσουν τα νούμερα της τηλεθέασης.

ΠΕΝΤΕ μικρές ιστορίες φόνων. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε ακραίες καταστάσεις. Γερές δόσεις ανθρώπινου πόνου, “λίγο χιούμορ για να σπάσει η μαυρίλα” και τραγούδι.Γιατί το κοινό πρέπει πάντα να διασκεδάζει.Τα τραγούδια της παράστασης και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση έγραψε ο Μάνος Αντωνιάδης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας: Παναγιώτης Μπρατάκος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς
Πρωτότυπη Μουσική / τραγούδια παράστασης: Μάνος Αντωνιάδης
Στίχοι τραγουδιών: Παναγιώτης Μπρατάκος – Μάνος Αντωνιάδης
Σκηνικά / Κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Φωτογραφίες παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Αφίσα παράστασης: Σίμος Παπαναστασόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Λάσκαρης


Παραγωγή: Vault


ΔΙΑΝΟΜΗ: 
Δημοσιογράφος: Μυρτώ Γκόνη
Μάνα / Γειτόνισσα: Βάνα Παρθενιάδου
Gay / Μπάτμαν: Πωλ Ζαχαριάδης
Μαρία / Γυναίκα: Δήμητρα Κολλά
Σύζηγος / Ναρκομανής: Μάριος Μακρόπουλος
Νάρκισσος / Ναρκομανής: Αλεξάνδρα Κόνιακ
Γυναίκα / Πόρνη: Δώρα Χρυσικού
Φαντάρος / Σχιζοφρενής: Αλέξανδρος Καλπακίδης


Πηγή: enikos.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr