Rejoin.gr - Ψυχαγωγία Ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.
βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις

rejoin vradies theatrou

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

rejoin 5i parastasi vradies theatrou

Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη από την Θεατρική Ομάδα  ΣΦΕ ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ σε σκηνοθεσία της Άννας Γιαννακίδου, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ του ΣΦΕ Άγιος Στυλιανός

Περίληψη:
Η Πραξαγόρα με μία ομάδα γυναικών καταφέρνουν πιάνοντας στον ύπνο τους άντρες τους, να τους πάρουν τα ρούχα και αφού τα φορέσουν να ψηφίσουν στην εκκλησία του Δήμου να δοθεί η εξουσία στις γυναίκες…

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άννα Γιαννακίδου, Σκηνικά–Επιμέλεια κοστουμιών: Καλλιτεχνική ομάδα ΣΦΕ, Επιμέλεια μουσικής: Άννα Γιαννακίδου
Παίζουν: Οι εθελόντριες: Κική Γαλανάκη, Μαριάννα Γιαννακίδου, Δήμητρη Δεγρένη, Εύα Κορδατζάκη, Μαρία Πιπεροπούλου, Κλειώ Ρέπα, Φανή Σεραφειμίδου, Τζένη Τράντα.
Οι ηθοποιοί: Δημήτρης Βαλσαμίδης, Ηλίας Γεράκης, Αντώνης Χαρατζόγλου


ΣΦΕ ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Η πορεία του ιδρύματος μετράει πολλά χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα το φιλόξενο σπίτι των βρεφών που έχριζαν φροντίδας και αγάπης που σοβαροί λόγοι τα ανάγκαζαν να βρεθούν εδώ. Ο  Άγιος Στυλιανός είναι ένα μεγάλο «σπίτι» με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά και πολύ αγάπη για όλα τα παιδιά που την έχουν στερηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ίδρυμα θα βρείτε:
Στην ιστοσελίδα: www.agios-stylianos.gr
Facebook: facebook.com/sfeAgiosStylianos


Ακολουθούν: η παράσταση του Θεάτρου «ΆΡΜΑ» με το έργο: «ΑΚΟΥΝΑΔΕΙΣ» σε σύνθεση κειμένων και δραματουργική επεξεργασία Στέλιου Αμανατίδη, στις 4 Μαρτίου 2016 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» και η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας «Εν Αέρι» με το έργο «Εκείνος …και…Εκείνος…» (αποσπάσματα) του Κώστα Μουρσελά, στις 10 Μαρτίου 2016στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος».


ΧΟΡΗΓΟΣ:

rejoin mouzenidis travel logo

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

rejoin vradies theatrou 4i parastasi xorigoi

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr