rejoin dorean seminaria deksiotiton mellon

Δωρεάν Σεμινάρια Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων 12 & 13 Μαΐου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου,  (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος)

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν εγγραφής (υποχρεωτική) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ


1. Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας

Ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην αγορά εργασίας και ποιες είναι οι καλύτεροι μέθοδοι αναζήτησης εργασίας; Στο ερώτημα αυτό απαντούν στελέχη της Adecco, του μεγαλύτερου οργανισμού παγκοσμίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού. Θα σας εξηγήσουν επίσης πως δημιουργείται η επαγγελματική ταυτότητα, ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, πώς θα προετοιμαστείτε σωστά για μία συνέντευξη εργασίας και πως γίνεται η αξιολόγηση των υποψηφίων.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, 09:30 – 13:00


2. Τεχνικές Πωλήσεων

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τη βασική θεωρία των πωλήσεων αλλά θα περάσουμε και στους τρεις αλληλένδετους κρίκους της διαδικασίας πώλησης: ΠΕΛΑΤΗΣ – ΠΡΟΪΟΝ – ΠΩΛΗΤΗΣ. Αφού ξεκινήσουμε με την κατανόηση και την ανάδειξη των αναγκών του πελάτη, με το χτίσιμο της εικόνας του προϊόντος, την εκμετάλλευση των δυνατών μας σημείων και των δεξιοτήτων μας ως πωλητές, στην συνέχεια θα περάσουμε στην οργάνωση του πελατολογίου μας και του τομέα ευθύνης μας μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε χρήσιμα εργαλεία για την εργασία μας. Θα μάθουμε τα βήματα της διαδικασίας της πώλησης και θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε επιτυχημένες πωλήσεις και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, 13:30 – 17:00


3. Επαγγελματική Κατάρτιση στη χρήση Microsoft Office

Σε αυτό σεμινάριο θα μάθετε εύκολα και γρήγορα τη βασική μεθοδολογία γραφής και διαμόρφωσης κειμένου, τη δημιουργία και χρήση εργαλείων, όπως πίνακες δεδομένων, την εκτέλεση υπολογισμών, την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων από βάσεις δεδομένων, καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας μίας παρουσίασης με απλά βήματα.

Παρασκευή 13 Μαΐου, 10:00 – 15:00


Πηγή: www.mellon-accelerator.eu 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr