rejoin dwrean ypotrofies apo ta ekpaideythria douka

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας και ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2016-17.

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνουν γραπτές εξετάσεις για την επιλογή των υποτρόφων την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 11:00 το πρωί στα Εκπαιδευτήρια Δούκα (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι). Μετά την αξιολόγηση των γραπτών, πραγματοποιείται συνέντευξη των επικρατέστερων υποψηφίων με την Επιτροπή Υποτροφιών του Σχολείου, όπου συνυπολογίζονται εκπαιδευτικά και κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης-Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης-Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100%-50%-30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις εξετάσεις και δεν προκριθούν για υποτροφία, θα έχουν τη δυνατότητα, μετά από αξιολόγηση βαθμολογίας και προσωπική συνέντευξη, να διεκδικήσουν την Επιβράβευση Αριστείας (-15%) για την επόμενη σχολική χρονιά 2016-2017.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016.

Για την υποβολή των αιτήσεών σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο 210 6186000 (εσωτ. 0102) ή στο www.doukas.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Στο Γραφείο Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι,

Υπεύθυνος κ. Θωμάς Αγγελόπουλος, τηλέφωνο (εσωτερικό 0102) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr