Rejoin.gr - Εκπαίδευση Κατάλογος - Κοινωνικά Φροντιστήρια

rejoin koin frontisthrio agiou dimitriouΤο Κοινωνικό Φροντιστήριο ανήκει στις κοινωνικές δομές που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο Αγ. Δημητρίου για την άμεση ανακούφιση και υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης που έχουν ιδιαίτερα επιβαρυνθεί από τη οικονομική κρίση έχει ως στόχο τη στήριξη μαθητών Λυκείου των οποίων η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ιδιωτικό φροντιστήριο.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα γίνονται μαθήματα Γενικής Παιδείας και των τριών τάξεων του Ενιαίου Γενικού Λυκείου, και των τριών κατευθύνσεων: Θετικής, Θεωρητικής και Τεχνολογικής, καθώς και προγράμματα των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Τα μαθήματα θα γίνονται από εθελοντές καθηγητές και από φοιτητές τμημάτων Πανεπιστημίου που σχετίζονται με τις ανάγκες των μαθημάτων που θα διδάσκονται και οι οποίοι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους.

Πληροφορίες:
3o Λύκειο Αγίου Δημητρίου
Διεύθυνση: Αργοστολίου και Σάμου
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Τηλέφωνο: 2109851049
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.dad.gr

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι