Rejoin.gr - Εκπαίδευση Κατάλογος - Κοινωνικά Φροντιστήρια

rejoin dimos 8essalonikis logoΟ Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Φοιτητών των τμημάτων της Σχολής Θετικών και Θεωρητικών Επιστημών του Α.Π.Θ., διοργανώνει κοινωνικό φροντιστήριο, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από οικονομικά ασθενή περιβάλλοντα, διδάσκοντας δωρεάν εβδομαδιαία μαθήματα όλων των προσανατολισμών και κατευθύνσεων.

Στο πλαίσιο του φροντιστηρίου διδάσκονται μαθήματα όλων των προσανατολισμών και κατευθύνσεων. Τα εβδομαδιαία μαθήματα, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου, χωρίς να απαιτείται οικονομική επιβάρυνση.rejoin koin frontisthrio 8essalonikis

Για τη συμμετοχή θα τηρηθούν κοινωνικά – οικονομικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Δημοτικές Βιβλιοθήκες

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους των Περιφερειακών Δημοτικών Βιβλιοθηκών και σε Γενικά Ενιαία Λύκεια του Δήμου Θεσσαλονίκης ενώ η συμμετοχή των μαθητών είναι δωρεάν.

Για Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες
Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄1
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2313 31-7099
Sitewww.thessaloniki.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι