Rejoin.gr - Εκπαίδευση Άρθρα

rejoin koinoniko frontistirio dimou pallinis logoΜετά από τρία χρόνια, συνεχίζουμε και εφέτος την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Παλλήνης.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μια από τις Κοινωνικές Δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, λειτουργεί σύμφωνα με Κανονισμό Λειτουργίας και υποστηρίζεται από την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.

Τα τελευταία δυο χρόνια λειτούργησαν με επιτυχία και τμήματα προετοιμασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της Γ Λυκείου.

«Είμαστε περήφανοι γιατί και φέτος όπως και πέρυσι μαθητές του Κοινωνικού φροντιστηρίου πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ», δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, ενώ τόνισε ότι: "συγχαίρουμε αυτούς τους μαθητές αλλά και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που με συνέπεια στηρίζουν την προσπάθεια τους".

Για την φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία των τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου στα παρακάτω σημεία:

  • Κοινωνικό Φροντιστήριο (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Λεονταρίου) τηλ.210-6032012,
  • Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας, 1ος όροφος, 2106604718
  • Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25Α, Πλατεία Ελευθερίας, τηλ.2132031614.

Καλούνται επίσης, εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν αυτήν την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης στην τοπική μας κοινωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλ.: 2132031614 ή να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pallini.gr

rejoin dimos pallinis anthousa gerakas logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr