rejoin prosfero giati noiazomai logoΜε τη νέα κοινωνική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε στη χώρα μας ως συνέπεια της οικονομικής ύφεσης, τον Μάρτιο του 2012, δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη τη φιλοσοφία μας «η ισχύς εν τη ενώσει».

Πρόκειται για την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τον εφοδιασμό ιδρυμάτων που εξυπηρετούν παιδιά στο νομό Αττικής.

Έχοντας καταγράψει τις ανάγκες περισσότερων από 100 φορέων παιδικής προστασίας στην Αττική, η Ένωση δημιούργησε την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με σκοπό να συνεχίσει να μάχεται καθημερινά όχι μόνο για τα 10.000 παιδιά που εξυπηρετούσε παραδοσιακά μέσω των υπηρεσιών και των μελών της, αλλά για ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη που εξυπηρετούνται από ιδρύματα εκτός του δικτύου των μελών της, στην Αττική. 

Η υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» στεγάζεται στην οδό Αγίου Θωμά 9 στους Αμπελόκηπους  και λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 17.00.

Σημαντικοί υποστηρικτές της υπηρεσίας αυτής από τα πρώτα της βήματα στάθηκαν η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. καθώς και η εταιρεία Praktiker διαθέτοντας το δίκτυο των καταστημάτων της στην Αττική για τη συγκομιδή των προϊόντων που συλλέγονται.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

  • Τρόφιμα: Ζάχαρη, αλάτι, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά, κονσέρβες διάφορες, λάδι, αλεύρι, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσα ντομάτας, μέλι, ψωμί για τοστ, φρυγανιές, παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα σε σκόνη.
  • Είδη ατομικής υγιεινής: χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα, οινόπνευμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα για τα χέρια, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, αποσμητικά, ξυραφάκια, πάνες για μωρά, κρέμες για μωρά.
  • Είδη καθαριότητας χώρου: καθαριστικά μπάνιου, καθαριστικά για τα τζάμια και το πάτωμα, χλωρίνη, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, χαρτί κουζίνας.
  • Σχολικά είδη & παιχνίδια: Μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, υπολογιστές, εκπαιδευτικά CD, DVD, παζλ, παραμύθια, τουβλάκια, παστελίνες, τετράδια, μολύβια, γόμες, στυλό, γεωμετρικά όργανα, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, πινέλα, τέμπερες, κόλλες, χαρτόνια κλπ.
  • Καινούρια φάρμακα & επιδεσμικό υλικό.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" στο 210 7482690 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rejoin mazi gia to paidi xorigoi logos

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr